Tuincentrum Heerlen

Wilt u een tuincentrum nabij Heerlen bezoeken? Kom dan naar Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga in Landgraaf. Of dat u nu op zoek bent naar vaste planten, heesters, naar kamerplanten of een mooie bos bloemen. Bij ons tuincentrum bent u aan het juiste adres voor alles wat er groeit en bloeit. Wij vinden het belangrijk dat wij het u als consument zo gemakkelijk mogelijk maken. Opzoek naar een tuincentrum nabij Heerlen? Kom naar tuincentrum StoelingaOnze planten zijn daarom verdeeld in segmenten. Zo bieden wij u bijvoorbeeld waterplanten, moerasplanten, schaduwplanten en planten die u het beste in de volle zon kunt plaatsen. Op het etiket van onze producten vindt u informatie, hoe hoog de plant kan worden, in welke grondsoort u de plant het beste kunt plaatsen en waar dat u de plant het beste kunt zetten (schaduw, half schaduw of zon). In ons plantencentrum zult u zeker de nodige inspiratie op doen!    

Tuincentrum aanbod

In ons plantencentrum vindt u een ruim aanbod aan planten zoals:

  • Eenjarige perkplanten
  • Vaste planten
  • Kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana. Deze zijn niet winterhard (haalt u deze daarom in het najaar naar binnen en zet ze in het voorjaar pas weer buiten als de kans op nachtvorst is verdwenen).
  • Bloembollen en zaden
  • Bomen, heesters en coniferen
  • Kruiden
  • Rozen en klimplanten
  • Kamerplanten
  • Tuinplanten

Volop keuze dus als u op zoek bent naar planten voor binnen en buiten, ook eventueel te leveren met pot of in een mand. Ideaal ook om cadeau te doen (ook dat doen wij en wij kunnen het tegen een kleine vergoeding ook bezorgen).

Tuincentrum nabij Heerlen bezoeken

Als u ons groencentrum komt bezoeken, dan kunt u ons ruime assortiment aan producten bekijken. Voor bloemen, kamerplanten, sfeer en cadeau artikelen, tuinplanten, potterie, gewasbescherming, gazon, grond- en meststoffen, gereedschap enz. bent u bij ons aan het juiste adres. Ook op het gebied van kerstartikelen staan wij aan het einde van het jaar weer voor u klaar. Diverse maten kerstbomen en soorten kerstversiering! Wilt u ook graag wat nieuws uit ons tuincentrum nabij Heerlen? Dan raden wij u aan om bij ons een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij denken graag met u mee en u kunt zich hier ook laten inspireren door ons uitgebreide aanbod. Wij zijn benieuwd naar welke planten u op zoek bent, laat u het ons daarom snel weten?

Vragen? Bel ons gerust: 045-5311549