Kunstgras Limburg

Heeft u kunstgras in Limburg nodig? Kies dan nu voor Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga in Landgraaf. Wordt het echte gras iedere keer geel, of heeft u nu nog geen gras maar wilt het niet iedere keer hoeven maaien? Dan zou kunstgras misschien wel een optie voor u kunnen zijn. Een speelgazon zal het dan niet worden, maar u kunt toch een stukje groen in uw tuin halen. De vrije Kunstgras kopen in Limburgtijd is schaars, u wilt zoveel mogelijk kunnen genieten en dan is kunstgras in een tuin of op een dakterras een goede keuze. Het vraagt namelijk nauwelijks onderhoud.

Speelgazon doen of niet?

U heeft kinderen en wilt voor de kinderen graag een speelgazon. Toch vindt u grasmatten te duur, graszaad duurt te lang en graszoden leggen kan wel, maar het moet ook onderhouden worden. De kinderen moeten lekker buiten buiten kunnen spelen, maar dan wordt het een andere optie en dat is kunstgras. Waarom?

  • Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig.
  • Het geeft de omgeving een frisse, natuurlijke en ook een verzorgde uitstraling.
  • Niet meer maaien, geen bemesting, geen kantjes knippen en geen onkruid meer!

Uiteraard zullen deze voordelen u ook aanspreken dus waar wacht u nog op?

Gazon, kunstgras de mogelijkheden in Limburg

Er zijn verschillende mogelijkheden om een gazon aan te (laten) leggen. Wanneer echter de voorkeur naar kunstgras uitgaat, is het goed om stil te staan bij een aantal factoren. Waar is het kunstgras bijvoorbeeld voor bedoeld? Voor een balkon of dakterras of voor uw tuin en wordt het als speelplek gebruikt voor de kinderen? Goed om daar eens over na te denken, zodat u ook weet hoeveel kunstgras u uiteindelijk nodig heeft in Limburg.

Kiest u kunstgras in Limburg?

De vraag is nu, gaat het kunstgras worden in Limburg voor u? Of kiest u toch voor echt gras door middel van graszoden? De voordelen van kunstgras zijn duidelijk, weinig onderhoud, niet meer maaien, toch een natuurlijke uitstraling, het kan allemaal nu gerealiseerd worden. Ons tuincentrum staat voor u klaar, wij hebben diverse mogelijkheden en onze medewerkers denken graag met u mee. Bezoek snel ons tuincentrum wanneer u meer wilt weten over kunstgras, of ons complete aanbod aan planten voor binnen en buiten wilt bekijken.

Wilt u meer weten over ons kunstgras? Bel ons gerust: 045-5311549