Koopzondag Heerlen

Zoekt u een winkel met koopzondag nabij Heerlen, een goed moment om een bezoek te brengen aan Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga is de zondag. Bij ons is het ieder week koopzondag koopzondag tuincentrum nabij Heerlen met uitzondering van enkele feestdagen. Ons personeel geeft u een vakkundig advies en u heeft ruime keuze uit planten en bloemen voor in uw huis of tuin. Of dat u nu opzoek bent naar grasmatten, advies over uw gazon, een hortensia, een kamerplant, producten voor gewasbescherming, tuinplanten of u zoekt cadeau artikelen, bij ons kunt u het allemaal vinden. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren over hetgeen u nodig heeft. Tijdens koopzondag kunt u er even tussenuit en bij ons voelt u zich meteen thuis in de sfeer van het heerlijke buiten seizoen!  

Speciale koopzondag bezoeken nabij Heerlen   

Tijdens de speciale koopzondag kunt u ons tuincentrum bezoeken. Het is goed dat u dan komt bekijken wat wij allemaal in ons huidige assortiment hebben. Ieder seizoen kan dit weer wisselen, maar dat is alleen maar leuk voor u als bezoeker. Snijbloemen verkopen wij bijvoorbeeld het hele jaar door, net als tuinplanten en kamerplanten. Maar welke planten en bloemen dat zijn, kan weer wisselen per seizoen. Misschien bent u wel op zoek naar een speciale plant. Deze kunt u dan tijdens de koopzondag nabij Heerlen bij ons kopen. Wij staan voor u klaar om u te adviseren over ons assortiment.

Openingstijden tuincentrum nabij Heerlen

De openingstijden van onze winkel tijdens de koopzondag nabij Heerlen zijn van 09.00 uur tot 16.00 uur. Maar ook op andere dagen kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u een overzicht van onze dagelijkse openingstijden:

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 18:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag 09:00 - 18:00
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Koopzondag 09:00 - 16:00

Koopzondag nabij Heerlen bezoeken

Heeft u aanstaande zondag vrij en wilt u uw huis of tuin opfleuren? Bezoekt u dan ons tuincentrum tijdens de koopzondag nabij Heerlen! Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over de vele mogelijkheden met de tuinplanten. Ook wanneer u meer wilt weten over ongedierte in uw tuin en hoe dat u er vanaf kunt komen, staan wij voor u klaar. Wij hopen u aanstaande zondag te zien bij Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga in Landgraaf. Zet aanstaande zondag alvast in uw agenda, want dan is onze koopzondag er weer, tot dan!

Vragen? Bel ons gerust: 045-5311549