Kerstmarkt Limburg

Kerstmarkt in Limburg bezoeken? Gaat u dan eens naar Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga in Landgraaf. Krijgt u er ook alweer zin in, de decembermaand, de sfeer van het samen zijn en de Kerst die u in huis gaat halen? Door de kerstmarkt te bezoeken ontdekt u weer welke nieuwe trends er zijn op het gebied van kerstversiering en kerstverlichting. Wij raden het u aan om hier zeker een kijkje te komen nemen, het zal uw ogen openen en ook dit jaar wordt het weer een grote verrassing wat u in huis gaat halen. Kiest u voor een echte kerstboom of gaat u liever voor een Bezoek onze kerstmarkt!kunstkerstboom? Beide kan zo zijn voordelen hebben, afhankelijk van uw wensen.

Kerstversiering, wat heeft u nodig?

Voor de mooiste kerstversiering bent u bij onze kerstmarkt in Limburg aan het juiste adres. Wat dacht u van mooie nieuwe versiering in een echte kerstboom? Bij deze bomen wordt de frisse geur van de dennennaalden meteen in uw woning opgenomen en krijgt u echt de ultieme kerstsfeer. Bij ons in het tuincentrum vindt u echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Wilt u dan bijvoorbeeld een kerstboom met of zonder kluit, of toch een Fijnspar of een Nordmann-spar? Denkt u er maar eens over na en wanneer dat u vragen heeft, staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kerstmarkt Limburg het aanbod bekijken

Een ruim aanbod aan kerstverlichting vindt u op onze kerstmarkt in Limburg, deze zijn ook geschikt voor de kunstkerstboom. Een kunstkerstboom kopen kan direct bij Bloemisterij Stoelinga. Wij hebben voor u bijvoorbeeld kunstkerstbomen van o.a. het merk Black Box met wel vijf jaar garantie op de boom. Maar wij bieden u ook:

  • Kerstverlichting voor binnen
  • Kerstverlichting voor buiten
  • Verschillende soorten verlichting, zoals LED, flikkerende of gekleurde lichtjes, of klassieke vlamlichtjes.
  • Prachtige glazen kerstballen
  • Originele kerstboompieken
  • Mini kerstboompjes
  • Sfeervolle kaarsen

Met de juiste kerstdecoratie creëert u een unieke kerstsfeer in uw huis. Breng een bezoek aan ons tuincentrum en kom alvast in de kerstsfeer, dat laat u zich toch geen twee keer zeggen? Bezoek ons tuincentrum, wij zijn iedere dag van de week geopend!

Wilt u meer weten over ons tuincentrum? Bel ons gerust: 045-5311549