Kerstbomen Heerlen

Kerstbomen kopen nabij Heerlen? U vindt de mooiste bomen bij Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga. Aan het einde van het jaar is het weer tijd voor de gezellige feestdagen. Heeft u al een kunstkerstboom of gaat u dit jaar voor bijvoorbeeld een extra boom in huis of in de serre, een mini kerstboom misschien? Wat de keuze ook gaat worden, bij ons kunt u zich laten inspireren en Kerstboom kopen nabij Heerlen?bekijken welke mooie kerstbomen wij u kunnen verkopen. Ook als u vragen heeft over de verzorging van de echte kerstbomen en welke kerstversiering u het beste kunt kiezen, staan wij voor u klaar om u hierin te adviseren, maar ook om u te inspireren met ons huidige aanbod.

Kunstkerstboom kopen nabij Heerlen

Een kunstkerstboom is ideaal wanneer u geen zin heeft in rommel zoals de uitgevallen naalden en het opruimen ervan. Bij ons vindt u kunstkerstbomen die bijna niet van de echte te onderscheiden zijn. In ons tuincentrum nabij Heerlen vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Zo hebben wij voor u bijvoorbeeld kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en decoratie. U kunt ze compleet aanschaffen, maar u kunt uiteraard ook losse versiering bij ons kopen.


Kerstbomen aanbod nabij Heerlen

Maar misschien heeft u toch liever een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Welke wensen heeft u? Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? De medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Kerstbomen in Heerlen kiezen

Bij ons vindt u veel verschillende soorten kerstbomen:

  • Kunstkerstbomen
  • Nordmann kerstbomen
  • Houten kerstbomen
  • Een spar (dennenboom)
  • Mini kerstboompjes

Welke kerstboom kiest u? Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij! Wij staan voor u klaar, laat u het ons weten waar dat wij u mee van dienst kunnen zijn en u heeft snel de ideale boom in huis staan. Ook op de zondagen zijn wij geopend dus waar wacht u nog op?

Wilt u meer weten over ons aanbod kerstbomen? Bel ons gerust: 045-5311549