Hortensia kopen Limburg

Hortensia kopen in Limburg? Kies voor Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga in Landgraaf. De Hortensia kennen de meeste mensen wel. Het is een grote en bekende groep bladverliezende tuinplanten. Er zijn verschillende soorten, en deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, roze, rood, paars en blauw. Gedurende het seizoen kunnen de planten ook verkleuren.  Hortensia kopen in Limburg

Hortensia voeding

Hortensia voeding is belangrijk om uw hortensia’s mooi te houden. Bij ons kunt u deze plantenvoeding kopen. Het is belangrijk dat u hier bij het kopen van een hortensia ook aan denkt. Zo kunt u van het begin af aan uw plant ook goed verzorgen. De plant zal u belonen door prachtig te bloeien in de fraaiste kleuren.

Hortensia kopen Limburg, welke soort?

Als u een hortensia wilt kopen, naar welke soort gaat uw voorkeur dan uit?

  • De bol- of boerenhortensia is een bekende soort. Deze kwam u vroeger vaak tegen langs muren van boerderijen. Deze hortensia neemt veel water op uit de grond. Ze zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende bloemkleuren. Het beste kunt u de bolhortensia niet snoeien, maar u kunt wel de bloemtakken afknippen.  
  • Pluimhortensia’s zijn ook erg mooi. Deze worden hoger dan de bolhortensia’s. U kunt ze gemakkelijk herkennen, want ze bloeien in een pluimvorm. Deze soort kunt u het beste van jongs af aan snoeien tot ongeveer 30 cm boven de grond. Dit geldt ook voor de Hydrangea arborescens ‘Annabelle’ en de Hydrangea aspera (snoeien in het vroege voorjaar).
  • De nieuwe soorten zijn de Forever&Ever of Endless Summer. Hiervoor zijn geen speciale snoeiregels.

Meer weten over de verzorging van de verschillende soorten hortensia lees verder onder nieuws: welke hortensia op welke plek?

Hortensia en voeding kopen in Limburg

Voordat u een hortensia gaat kopen, is het erg belangrijk dat u kijkt naar de Hortensia voeding. Bij ons tuincentrum bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze medewerkers kunnen u adviseren over de verschillende soorten planten, maar zij kunnen u ook vertellen welke voeding het beste is. Stelt u daarom uw vragen aan ons, bezoek onze winkel en wij staan voor u klaar zelf op zondag. Staat u ook op het punt om een hortensia te kopen in Limburg? Dan horen wij dat graag van u, zodat wij u kunnen helpen en u ons uitgebreide assortiment kunnen laten zien! De hortensia is ook een leuke vrolijke plant om cadeau te doen! Wilt u er nog iets bij doen, in onze cadeauwinkel zult u zeker slagen. U kunt ons tuincentrum nu iedere dag bezoeken, waar wacht u nog op?

Vragen? Bel ons gerust: 045-5311549