Graszoden Limburg

Graszoden in Limburg nodig? Laat u dan nu adviseren door Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga in Landgraaf. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer dat u graag gras in de tuin wilt, of wanneer het gras niet meer mooi is. U kunt een nieuw gazon inzaaien, u kunt kale plekken opnieuw inzaaien of u kunt graszoden leggen. Waar de voorkeur naar uit gaat, hangt af van uw wensen Graszoden kopen of bestellen in Limburgen hoe snel dat u gras wilt hebben. U kunt bijvoorbeeld een speelgazon aanleggen. Als u dan graszoden kiest, dan is dat wel duurder dan het inzaaien, maar inzaaien kost meer tijd. Het voordeel van de graszoden is dat u het direct mooi groen heeft en vrijwel meteen kunt genieten van het eindresultaat.  

Speelgazon aanleggen

Een mooi speelgazon aanleggen voor de kinderen, dit kan een goede optie zijn. Maar waar kiest u dan voor?

  • Kunstgras
  • Graszoden leggen
  • Zelf gras inzaaien?

Het kan allemaal, maar bekijkt u eens wat het meest voordelig is voor u en wat het beste bij uw wensen past. Als u het graag zo natuurlijk mogelijk houdt in uw tuin, dan is gras inzaaien of graszoden leggen de beste optie.

Graszoden of graszaad, in Limburg?

Graszaad kan interessant zijn als u geen haast heeft om gras te krijgen in uw tuin en het is een goedkope manier om een grasmat te krijgen. Als u het in gaat zaaien, dan moet u het graszaad los in harken en de grond moet vochtig gemaakt worden en u moet de grond goed vochtig houden. Na zes weken (afhankelijk van de temperatuur) kan er voor de eerste keer gemaaid worden. Maar steeds meer mensen kiezen voor graszoden leggen, omdat het sneller gaat, direct mooi groen is en er groeit geen onkruid doorheen, wat met graszaad wel mogelijk is.   

Graszoden kopen in Limburg

Iedereen wil toch een mooi gazon? Daarvoor kunt u bij ons tuincentrum nu grasmatten kopen.De grasmatten zijn op onze website via het formulier te bestellen.  Deze kunt u in de tuin leggen en binnen een paar dagen is het gras klaar om gebruikt te worden en kunt u genieten van een prachtige groene tuin. Voor de beste graszoden in Limburg kiest u voor ons tuincentrum. Wij inspireren u, wij adviseren u en staan voor u klaar om alles naar wens te laten verlopen. Wanneer komt u ons tuincentrum bezoeken?

Wilt u meer weten over onze graszoden? Bel ons gerust: 045-5311549