Bloemist Heerlen

Bloemist in Heerlen nodig? Bloemisterij & Tuincentrum Stoelinga in Landgraaf staat voor u klaar. Onze bloemist heeft verschillende verse bloemen voor u. Daarbij kunt u denken aan mooi samengestelde boeketten, maar ook aan rouwboeketten en trouwboeketten. Bij ons vindt u altijd boeketten die al voor u klaar staan om direct mee te nemen. Echter kunt u bij ons ook naar eigen keuze Bloemstuk of bloemen kopen nabij Heerleneen boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Daarbij kunt u ook kiezen uit een ruim assortiment vazen, potten en manden, daardoor wordt het echt een geheel. Weet u al wie u gaat verrassen? Wij kunnen uw boeket ook thuis bezorgen, tegen een kleine vergoeding. Gemakkelijk voor u, want zo kunt u anderen ook op afstand goed verrassen!

Bloemenshop bezoeken

De bloemenshop bezoeken is iedere keer weer een grote verrassing, want welke bloemen staan er dit seizoen centraal?

  • De bloemenshop wordt iedere dag weer opnieuw gevuld met verse bloemen. U heeft hierbij 7 dagen vaasgarantie.
  • U kunt een boeket samen laten stellen, of een boeket kiezen dat al voor u klaar staat.
  • De paar takken toegevoegd groen geven ieder boeket een prachtige uitstraling.

Verzorging bloemen van Bloemist nabij Heerlen

Als u een bezoek heeft gebracht aan de bloemenshop in Heerlen, dan is het verstandig dat u de gekochte bloemen direct in het water zet. Daarbij kunt u het beste iedere dag vers water toevoegen. Door de snijbloemenvoeding te gebruiken zorgt u ervoor dat de bloemen langer en mooier in de vaas staan en het houdt ook de bladeren langer frisgroen.  

Uw bloemist naij Heerlen

Vanaf nu weet u waar dat u uw bloemist in Heerlen kunt vinden! Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij het jaargetijde. Maar wij maken ook boeketten naar uw wensen of een door u gegeven prijsindicatie. Is er binnenkort iemand jarig of wilt u uzelf verrassen met een mooi boeket? Dan wordt het tijd dat u onze bloemist komt bezoeken. Iedere zondag hebben wij ook koopzondag, ook dan kunt u ons bezoeken. Gaat u eens bedenken wie u gaat verrassen en bezoek dan ons tuincentrum of laat de bloemen aan huis bezorgen. Wij heten u graag van harte welkom. Waar wacht u nog op?

Wilt u meer weten over ons tuincentrum? Bel ons gerust: 045-5311549